סלט תפו"א מסורתי קלסי משודרג מבית סבתה אסתר צמחוני ללא גלוטן:
לקחת 3 תפו"א גדולים לקלף לחתוך לקוביות של 1 וחצי ס“מ לבשל עם מעט מלח עד רכות לסנן לקרר,
לבשל 3 גזרים גדולים בקוביות קטנות עד רכות לסנן לקרר,
לבשל 7 ביצים קשות לקרר לקלף להפריד חלבון מחלמון(חלבונים-החלק הלבן לחתוך לקוביות קטנות חלמון החלק הצהוב לשמור),
להכניס את תפו״א הגזר והביצים(החלבון) לקערת ערבוב,
להוסיף 200 גרם אפונה מסוננת(ואו קפואה חלוטה)8 מלפפונים חמוצים מיני מיני(אני שם בחומץ)חתוכים לטבעות דקות כוס עירית שומית קצוצה דקדק לערבב,
בכלי נוסף לערבב 7 חלמונים(של הביצים הקשות)כף וחצי חרדל דיז׳ון גרגירים 6 כפות מיונז כף חומץ חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימליה,
להוסיף את הרוטב לסלט לערבב,
לתת לנוח במקרר שעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.