סלט חצילים עם כמהין ופיסטוקים מומלחים ומפולפלים טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 5 חצילים דקים קשים קלים ומבריקים(טריים וללא גרעינים),
להניח על נייר אפייה 5 ערימות בגובה 1 ס״מ בקוטר החצילים של מלח גס,
להניח מעל הערימות את החצילים לנקב בחלק העליון כמה חורים עם קיסם,
להכניס לתנור חם טורבו על 220 מעלות טורבו לאפות עד רכות וחריחת הקליפות,
לצנן לפתוח את החצילים לרוקן את הפנים לנקז נוזלים על מסננת,
(אם יש שחלות גרעינים להוציא אותן),
לקצוץ דקדק לחתיכות קטנות עם סכין מעץ(מונע השחרה)
להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף 2 כפות תימין טרי קצוץ דקדק כף שום כתוש חצי כפית מלח כמהין כפית שמן כמהין 2 כפות מיץ לימון,
לערבב להוסיף 50 גרם פיסטוקים מפולפלים ומומלחים קלויים לערבב,
להכניס למקרר לפחות לשעתיים לספיגת טעמים,
להגיש עם פיסטוקים מומלחים ומפולפלים ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.