סלט כרוב סגול בתחמיץ עם מיונז צמחוני ללא גלוטן

סלט כרוב סגול בתחמיץ עם מיונז צמחוני ללא גלוטן:
לקחת כרוב סגול בינוני(1 ק״ג),
לחתוך לארבע להוריד את רבעי הגזע הפנימי,
לחתוך לרצועות דקות מאוד ואת הרצועות לחתיכות באורך 1 ס״מ,
להכניס לקערת ערבוב להוסיף חצי כפית מלח הימלאיה כף סוכר 5 כפות חומץ 3 כפות מיץ לימון,
לערבב תוך כדי קיצוץ עם היד במשך 5 דקות,
להוסיף 6 כפות מיונז לערבב,
להכניס למקרר לספיגת טעמים לפחות לשעתיים לערבב ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ