תבשיל דלורית וחומוס עם בצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן

תבשיל דלורית וחומוס עם בצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לקלף דלורית בינונית להוציא גרעינים לחתוך לקוביות קטנות,
לבשל עד רכות עם מעט מלח הימליה לסנן,
לטגן ולהזהיב 4 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס מעט כמון חצי כפית מלח הימליה,
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף 250 גרם גרגירי חומוס מבושלים לאדות בתערובת 4 דקות,
להוסיף את קוביות הדלורית לערבב בתערובת 3 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול