פשטידת תפו"א בטטה וגזר משודרגת מבית סבתא לולה עם בצל מקורמל בתנור צמחונית ללא גלוטן

פשטידת תפו"א בטטה וגזר משודרגת מבית סבתא לולה עם בצל מקורמל בתנור צמחונית ללא גלוטן:
לגרד במעבד מזון ואו בפומפייה גסה ק“ג(נטו לאחר קילוף)תפו"א לסחוט נוזלים להכניס לקערה להוסיף 500 גרם בטטה מגורדת בפומפייה גסה 500 גרם גזר מגורד בפומפייה גסה לערבב,
להוסיף 3 ביצים כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי 3/4 כוס קמח חומוס 4 בצלים מקורמלים כפית מלח ההימליה כפית פלפל שחור גרוס לערבב לתערובת אחידה,
לשמן ב 2 כפות שמן זית תבנית פיירקס 20 על 30 לפזר פירורי לחם ללא גלוטן להדבקה,
להכניס את התערובת להדק קלות,
לזלף מעל 3 כפות שמן זית להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו, לאפות עד השחמה יפה ובתאבון.
(בגלל פירורי הלחם נשלף מהתבנית בקלות)

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ