מלפפונים כבושים בטבעות מזוגזגות במלח בטעם של פעם ביתי מבית סבתה לולה טבעוני ללא גלוטן

מלפפונים כבושים בטבעות מזוגזגות במלח בטעם של פעם ביתי מבית סבתה לולה טבעוני ללא גלוטן:
להמיס בקערה חצי ליטר מים עם כף מלח,
לקחת 350 גרם(6)מלפפונים דקים קשים וטריים לשטוף במים קרים,
לחתוך לטבעות בעובי חצי ס״מ עם סכין זיגזג,
לעקר צנצנת(1 ליטר של דבש ואו ריבה)עם כוס מים רותחים בסיבוב בכל הצנצנת לשפוך,
לסדר בתחתית הצנצנת כמה גבעולי שמיר 2 שיני שום בטבעות 2 עלי דפנה 4 גרגירי פלפל אנגלי,
לסדר בצפיפות את טבעות המלפפונים,
להניח מעל 2 עלי דפנה 2 שיני שום בטבעות 4 גרגירי פלפל אנגלי ומעל כמה גבעולי שמיר למניעת מגע המלפפונים עם האויר,
למזוג את המשרה עד מעל לגובה השמיר,
להניח בשמש הביתית ל 5 ימים(בתוך הבית) להעביר למקרר ובתאבון.

מלפפונים כבושים בטבעות מזוגזגות במלח בטעם של פעם

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר