פסטה עניבות פרפר מטוגנות עם אורז בסמטי ובצל מקורמל טבעוני

פסטה עניבות פרפר מטוגנות עם אורז בסמטי ובצל מקורמל טבעוני:
לקחת מחבת נון סטיק להוסיף 2 כפות שמן וכוס פסטה עניבות לטגן להזהבת הפסטה,
לקחת כלי פיירקס עם מכסה 2 וחצי ליטר להכניס כוס אורז בסמטי את הפסטה וחצי כפית מלח הימליה לערבב,
להוסיף 3 וחצי כוסות מים רותחים לערבב,
להכניס למיקרו ל 16 דקות,
להוסיף כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימליה לערבב,
להוסיף 4 בצלים מקורמלים לערבב,
להכניס חזרה למיקרו ל 4 דקות לערבב ובתאבון.
(יוצא מעדן מיוחד)

 

פסטה עניבות פרפר מטוגנות עם אורז בסמטי ובצל מקורמל

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה