פוטטוס משודרג עם מיונז ואבקת מלח ארבעת הבצלים טבעי יצור עצמי צמחוני ללא גלוטן

פוטטוס משודרג בתנור עם מיונז ואבקת מלח ארבעת הבצלים טבעי יצור עצמי צמחוני ללא גלוטן:
להכניס לקערת 4 כפות קורנפלור כף פפריקה 2 כפות מיונז 4 כפות שמן כפית אבקת שום חצי כפית פלפל שחור גרוס כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)לערבב למשחה חלקה,
לקחת 5 תפו״א בינוניים גדולים לקלף לחתוך לחצי לרוחב וכל חצי ל3 סירות(סה״כ 30 סירות),
להכניס לקערה עם התערובת לערבב לציפוי מלא,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו,
לאפות עד רכות והזהבה יפה ובתאבון.

 

פוטטוס משודרג עם מיונז ואבקת מלח ארבעת הבצלים

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה