דלעת ערמונים ממולאת בממרח דלעת ערמונים עם טחינה ופלפל על האש בתחמיץ טבעוני ללא גלוטן

דלעת ערמונים ממולאת בממרח דלעת ערמונים עם טחינה ופלפל על האש בתחמיץ טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 6 דלעות ערמונים גדולות לחצות לשתים לרוקן גרעינים,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה למרוח מעט שמן זית להניח בפנים ענף תימין,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו לאפות עד הזהבה ורכות,
משני דלויים(4 חצאים) להכין ממרח:לרוקן את הפנים לקערת ערבוב להכין פירה דק,
להוסיף 3 כפות טחינה גולמית פלפל על האש בתחמיץ חתוך לקוביות של חצי ס״מ מעט אבקת תימין רבע כפית פלפל שחור גרוס לערבב לתערובת אחידה,
לשאר החצאים להוציא את ענפי התימין למלא בממרח,
להכניס חזרה לתנור לעשר דקות ובתאבון.

 

מתכון דלעת ערמונים

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר