לביבות ירק ותפוא (עיג'ה) מטוגנות צמחוני ללא גלוטן

לביבות ירק ותפוא(עיג'ה)מטוגנות צמחוני ללא גלוטן:
להכין מטבל יוגורט עירית:להכניס לקערת ערבוב 2 יוגורט 10% כוס עירית קצוצה דקדק מלח הימלייה לפי הטעם לערבב,
לקחת 1 ורבע ק״ג תפו״א לרסק על פומפייה גסה לסחוט מנוזלים,
להכניס לקערת ערבוב להוסיף כוס וחצי פטרוזיליה קצוצה דקדקדק כוס עירית קצוצה דקדק 3 בצלים מטוגנים קצוצים דקדק 4 כפות קמח חומוס לערבב לתערובת אחידה,
להוסיף 4 ביצים כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית אבקת אפייה חצי כפית מלח הימלייה לערבב לתערובת אחידה,
לחמם בסוטג שמן חצי עמוק להניח מהתערובת כף גדולה להשטיח לטגן משני הצדדים,
להעביר לנייר סופג להגיש עם יוגורט ועירית ובתאבון.

 

לביבות ירק ותפוא

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ