״מפרום״(תפוא פלאפל)ציפס פלאפל אפוי בתנור טבעוני ללא גלוטן

״מפרום״(תפוא פלאפל)ציפס פלאפל אפוי בתנור טבעוני ללא גלוטן:
להכין דיסת פלאפל טבעונית ללא גלוטן(מתכון אצלי בבלוג,
לקחת 6 תפו״א בגודל אגרוף גדול לקלף לחתוך לחצי לרוחב,
לחתוך בכל חצי חיתוך לאורך 90% מהתפוח יווצר כיס,
למלא בדיסת הפלאפל(ליצור צורת פה מלא דיסה-צורת משולש),
להניח על נייר אפייה מרוסס במעט שמן(שהחלק העגול למעלה)בתבנית אפייה ולרסס מעט שמן מעל תפו״א,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות טורבו,
לאפות עד רכות והזהבת תפו״א להגיש עם טחינה ובתאבון.
(יוצא מעדן מפתיע ומיוחד צפיספלאפל)

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ