מתכון גלידת מנגו ביתית

מתכון גלידת מנגו ביתיתמצרכים:

3 מנגו יפים, בינוניים ומעט רכים

3 כפיות סוכר

פחית חלב מרוכז

2 שמנת להקצפה

  • אפשר להוסיף קצת צבע מאכל צהוב

 

אופן ההכנה:

להוציא את בשר המנגו למעבד מזון

לטחון היטב

להעביר למחבת עם 3 כפיות סוכר ולבשל כ 5 דקות

להניח בצד לקירור מלא

 

להקציף את הקצפת במיקסר

להוסיף את החלב המרוכז

להוסיף את המנגו הקר

לערבב היטב

 

בשלב זה תוכלו להעביר למכונת גלידה אם יש לכם

אם לא העבירו לכלי ושימו במקפיא למספר שעות

 

תיהנו

 

למתכונים נוספים לחצו כאן >>> 

 

למתכוני השף הפשוט קובי פרידמן לחצו כאן >>>

 

המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר