מיני תפוא גורמא מעוכים קריספי עם מלח גס ושומשום קלוי בצבעים בניחוח ביגלה ירושלמי טבעוני ללא גלוטן

מיני תפוא גורמא מעוכים קריספי עם מלח גס ושומשום קלוי בצבעים בניחוח ביגלה ירושלמי טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 30 מיני תפו״א גורמא לבשל בקליפה עם מלח עד רכות לסנן,
לצנן להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
לקחת כוס לתת מכה על כל תפו״א למעיכה קלה,
למרוח מעט שמן זית לפזר מעט מלח הימלייה גס לפזר מעל שומשום קלוי בצבעים,
להכניס לתנור חם על 210 מעלות טורבו לאפות עד הזהבה יפה(כ40 דקות) ובתאבון.
(השומשום הקלוי נותן טעם המזכיר ביגלה ירושלמי)

 

מיני תפוא גורמא מעוכים קריספי עם מלח גס ושומשום קלוי

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה