מניפות דלורית פיקנטית בניחוח תימין וקינמון טבעוני ללא גלוטן

מניפות דלורית פיקנטית בניחוח תימין וקינמון טבעוני ללא גלוטן:
להכין רוטב לציפוי:להכניס לקערה 2 כפות שמן זית כף וחצי דבש כף וחצי רוטב צילי מתוק לערבב,להוסיף כפית אבקת שום רבע כפית פלפל שחור גרוס שמינית כפית אבקת תימין שמינית כפית אבקת קינמון לערבב(מספיק לדלורית אחת)
לקחת דלורית בינונית לקלף לחתוך קצוות לחתוך לחצי לאורך לנקות מגרעינים
להניח על קרש חיתוך עם הצד החתוך למטה,
להניח משני צידי הדלורית 2 קרשי חיתוך(קרשי החיתוך בצדדים שהחיתוכים לא יהיו עד הסוף),
לחתוך חיתוכים כל 2 מ״מ,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
למרוח מהרוטב שכבה עבה לפזר מעל מעט מלח הימלייה גס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו,
לאפות עד רכות והזהבה יפה ובתאבון.

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול