נזיד פיקנטי זוקיני בטטה ופלפלים בצבעים בניחוח אורגנו טבעוני ללא גלוטן

נזיד פיקנטי זוקיני בטטה ופלפלים בצבעים בניחוח אורגנו טבעוני ללא גלוטן:
לקרמל 4 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)שליש כפית אבקת אורגנו חצי כפית פלפל שחור גרוס מעט שבבי ציל יבש גרוס חצי כפית מלח הימלייה לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 4 פלפלים בשני צבעים בקוביות קטנות לאדות בתערובת 4 דקות,
להוסיף 6 זוקיני מקולפים בקולפן פסים (גוליאנים)וחתוכים לטבעות בעובי חצי ס״מ עם סכין זיגזג לאדות בתערובת 5 דקות,
להוסיף 3 מיני בטטות חתוכות לטבעות של ס״מ עם סכין זיגזג לערבב לאדות בתערובת 4 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה עד רכות הבטטות ובתאבון.

 

נזיד פיקנטי זוקיני בטטה ופלפלים בצבעים

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר