איטריות ביצים כשרות לפסח בניחוח מלח 4 הבצלים מתכון משודרג של סבתה לולה

איטריות ביצים כשרות לפסח בניחוח מלח 4 הבצלים מתכון משודרג של סבתה לולה:
לערבב בקערה 8 כפות קמח תפו“א שליש כפית מלח הימלייה שליש כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)לערבב לתערובת אחידה,
להוסיף 2 כפות שמן 3/4 כוס מים לערבב לתערובת אחידה(שהקמח נמס),
להוסיף 8 ביצים לערבב(לקשקש)לתערובת אחידה,
לתת לנוח במקרר חצי שעה לערבב,
לחמם מחבת נון סטיק בקוטר 20 מרוססת במעט שמן,
לצקת 43 מצקת לגלגל לעיגול בעובי דק מאוד לטגן עד התחלת התייבשות למעלה להפוך לחצי דקה ומוכן,
לקחת 3 חביתיות לגלגל לגליל הדוק לחתוך לרצועות של חצי ס״מ לחזור עם כל החביתיות,
להגיש במרכז השולחן וזה יעלם כל אחד יגנוב למרק שלו ובתאבון.(יוצאות 16 חביתיות)

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול