חזרת אדומה מסורתית חריפה אש מבית סבתא לולה כשרה לפסח

חזרת אדומה מסורתית(חריין ביידיש)(מחזרת קפואה מגורדת)חריפה אש מבית סבתא לולה כשרה לפסח טבעונית ללא גלוטן:
(החזרת נקנתה בזול לא בעונת החגים גורדה והוקפאה בשקיות זיפר להפשיר לרסק לפירורים)
לקחת שורשי חזרת במשקל 1 ק״ג(אחרי קילוף וניקוי 800 ג“ר),
לרסק על פומפייה דקה (זהירות מאדי החזרת חריף מאוד לאוורר את הבית-עולה למוח),
לרסק על פומפייה דקה 2 ק"ג סלק (אני השתמשתי בסלק בוואקום איכותי ומונע הרבה ליכלוך),
(אני ריסקתי במעבד מזון אדי החריפות פחות משפיעים)
לערבב בקערה את החזרת והסלק המרוסקים,
להוסיף 6 כפות סוכר כוס חומץ 6 כפות מיץ לימון כפית וחצי מלח לערבב עד המסת המלח והסוכר,
להכניס לצנצנות מעוקרות(לעקר עם כוס מים רותחים שהמים עוברים על כל הצנצנת),
נשמר במקרר חצי שנה ובתאבון.
(כמובן ניתן להקטין כמויות ביחס שווה)

 

חזרת אדומה מסורתית

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר