פסטה ברוטב אדום שהנכדים אוהבים

פסטה ברוטב אדום שהנכדים אוהבים:
לבשל חצי חבילה פסטה פוסילי(ביסלי)לסנן,
להכניס לסוטאג 100 גרם רסק עגבניות כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף פפריקה מעט פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה כף סוכר,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 5 דקות,
להוסיף את הפסטה לערבב על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ