לימון כבוש ביתי אורגני טבעי

לימון כבוש ביתי אורגני טבעי,
לחתוך לימונים 14 גדולים(הפעם כתומים)(עדיף לימונים מעץ לא מהחנות לשטוף מאבק אם מהחנות לשטוף להוריד את שכבת הדונג עם ספוג וסבון)לפרוסות דקות של חצי ס“מ,
להוציא חרצנים,
לסדר בתבנית שטוחה(32 על 22 גובה 5),
לפזר על התחתית מעט מלח גס,
לסדר שכבה של טבעות הלימון לפזר מעל מעט מלח גס,
להוסיף שכבות נוספות לפזר מעט מלח גס בין השכבות עד שנגמר הלימון לפזר גם מעל מעט מלח גס,
לכסות בניילון נצמד ליומיים,
לנקות שאריות מלח ע"י ניעור(לא לשטוף),
(את המים שנוצרו בהשריה עם המלח שופכים לפח),
למלא בצנצנות מעוקרות(עם מים רותחים)ליבש,
(המילוי בעזרת מזלג לא ביד),
למלא מיץ לימון טבעי עד ס"מ מהמכסה להוסיף שמן זית ס"מ 1,
להניח באור (לא בשמש)למשך שבוע,
להכניס למקרר לחודשים רבים(לא להוציא מהצנצנות עם היד רק עם מזלג)ובתאבון.
(ותודה לרחל שלי קפלן על הלימונים הכתומים המיוחדים)

 

לימון כבוש ביתי

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר