דלעות ערמונים ממולאות באורז בסמטי עם בצל מקורמל בניחוח תימין טבעוני ללא גלוטן

דלעות ערמונים ממולאות באורז בסמטי עם בצל מקורמל בניחוח תימין טבעוני ללא גלוטן:
להכין כוס אורז בסמטי,
להכניס לסוטאג 5 בצלים מקורמלים כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)רבע כפית אבקת תימין רבע כפית פלפל שחור גרוס מעט שבבי צילי יבש גרוס חצי כפית מלח הימלייה,
לטגן 4 דקות לפתיחת טעמים,
להוסיף חצי כוס מים לבשל על אש קטנה 5 דקות,
להוסיף את האורז לערבב על אש קטנה 3 דקות,
לקחת 4 דלעות ערמונים לחתוך לחצי להוריד מצדי הדלעות הלא חתוכים 2 מ״מ ליצירת בסיס לעמידה,
לרוקן את הגרעינים,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה למרוח מעט שמן זית לפזר מעל מעט אבקת תימין,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד הזהבה ורכות,
למלא את האורז להחזיר לתנור ל10 דקות ובתאבון

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר