הום פרייז דלורית טבעוני ללא גלוטן

הום פרייז דלורית טבעוני ללא גלוטן:
להכין ציפס מדלורית:
לקחת 2 דלוריות לקלף להוציא גרעינים לחתוך לקוביות של 2 ס״מ,
לבשל עם כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית אבקת תימין וחצי כפית פלפל שחור גרוס עד רכות לסנן,
לחמם שמן עמוק לטגן עד הזהבה יפה,
להעביר לנייר סופג,
לטגן בסוטאג 2 בצלים מקורמלים להוסיף חצי כוס רוטב צילי מתוק חצי כפית פלפל שחור גרוס,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף את הציפס דלורית לערבב 2 דקות ובתאבון

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ