עוגת בסקוויטים עשירה עם עוגיות אוראו קרם שוקולד בלגי וגבינה בניחוח קפה וציפוי שוקולד מריר

עוגת בסקוויטים עשירה עם עוגיות אוראו קרם שוקולד בלגי וגבינה בניחוח קפה וציפוי שוקולד מריר:
להקציף לקצפת יציבה 2 שמנת מתוקה 38% 1 וחצי כוסות חלב 1 וחצי חבילות פודינג שוקולד בלגי לאחר הקצפה להוסיף גביע גבינה לבנה 5% להקציף 2 דקות להכניס למקרר לשעה,
להכין בקערה נס קפה: כף קפה נמס כוס מים לצנן,
לקחת תבנית מלבנית 24 על 18 גובה 5,
לטבול בקערה ביסקוויטים פתי בר בטעם שוקולד לסדר בשכבה אחת,
למרוח חצי מכמות הקצפת,
לטבול עוגיות אוראו שלמות(בזוגות כולל הקרם ווניל)בקפה לסדר בשכבה נוספת,
למרוח את יתרת הקצפת לישר לעבור עם מזלג ליצירת דוגמת פסים,
לפזר מעל שוקולד מריר 60% מגורד על פומפייה דקה,
להכניס למקרר להתייצבות של לפחות 5 שעות ובתאבון.

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול