כוסמת קלוייה פיקנטית עם פתיתים אפונה ובצל מקורמל בשני צבעים טבעוני

כוסמת קלוייה פיקנטית עם פתיתים אפונה ובצל מקורמל בשני צבעים טבעוני:
לבשל חצי חבילת(200 גרם)פתיתים עגולים לסנן,
לחלוט 6 דקות 200 גרם אפונה קפואה במים רותחים,
לטגן בסוטאז כוס כוסמת קלוייה עם כף שמן 3 דקות,
להוסיף 2 וחצי כוסות מים להרתיח להעביר לאש הכי קטנה לבשל עד ספיגת כל המים,
להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)2 בצלים לבנים מקורמלים 2 בצלים סגולים מקורמלים חצי כפית פלפל שחור גרוס מעט שבבי צילי יבש גרוס כפית מלח הימלייה לערבב על אש קטנה 4 דקות,
להוסיף את הפתיתים והאפונה לערבב על אש קטנה 4 דקות ובתאבון.

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה