שום(סולו-שום של שן אחת-פנינה)קונפי בניחוח רוזמרין ונענע פיקנטי

שום (סולו - שום של שן אחת - פנינה) קונפי בניחוח רוזמרין ונענע פיקנטי:
לקלף 800 גרם שום סולו/פנינה,
להניח בתחתית סיר 4 ענפי רוזמרים ו4 ענפי נענע להוסיף חצי כפית מלח הימלייה ומעט שבבי צילי יבש גרוס,
להניח מעל בצפיפות את שיני השום,
למלא שמן עד גובה שיני השום(חצי זית וחצי קנולה),
לבשל על האש הכי קטנה עד רכות ובתאבון.
(מתאים לנשנוש סלטים מאפים לחמים פיצות שקשוקה תבשילים ומרקים,
(נשמר הרבה זמן במקרר השמן מצויין לתיבול)

 

שום קונפי בניחוח רוזמרין ונענע פיקנטי

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול