חצאי דלעות ערמונים ממולאים בתבשיל גריסי פנינה עם בצל מקורמל בניחוח תימין טבעוני

חצאי דלעות ערמונים ממולאים בתבשיל גריסי פנינה עם בצל מקורמל בניחוח תימין טבעוני:
לקחת כוס גריסי פנינה לשטוף להכניס לסיר עם 2 וחצי כוסות מים וכף
מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי),
לבשל עד אידוי כל המים,
להוסיף 4 בצלים מקורמלים שליש כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית אבקת תימין יבש חצי כוס מים,
לבשל על אש קטנה 6 דקות,
לקחת 3 דלעות ערמונים להוריד מהראש והזנב בחיתוך 2 מ״מ ליצירת בסיס,
לחתוך לחצי להוציא את הגרעינים,
למרוח במעט שמן זית,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 220 מעלות לאפות עד רכות והשחמה יפה,
למלא עם הגריסים להחזיר לתנור ל10 דקות ובתאבון.

 

חצאי דלעות ערמונים ממולאים בתבשיל גריסי פנינה עם בצל מקורמל

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול