פשטידת תפוחי אדמה צמחוני ללא גלוטן בתנור

פשטידת תפוחי אדמה צמחוני ללא גלוטן בתנור:
(חנוכה הגיע קובי מפתיע)
לרסק על פומפייה גסה 2 ק"ג תפו״א אדומים עם הקליפות לסחוט מנוזלים,
להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף 5 בצלים מקורמלים 4 ביצים 4 כפות קמח חומוס כף וחצי מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור לערבב, לשמן בשמן זית נייר אפייה בתבנית 20 על 30 ס"מ בגובה 5 ס“מ,
להכניס לתבנית לישר להדק להזליף 3 כפות שמן זית למעלה,
להכניס לתנור חם על 240 מעלות לעשר דקות להוריד את החום ל200 מעלות לאפות כ45 דקות עד התייצבות והשחמה יפה ובתאבון.
(פיתוח שלי למתכון שעובר במשפחה ממזרח אירופה כמה דורות)
(ניתן לעשות מאותה התערובת לטקס(לביבות תפו״א)

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול