אורז ושעועית שחורה משודרג- גאיו פינטו - המג'דרה הקוסטה ריקנית טבעוני ללא גלוטן

אורז ושעועית שחורה משודרג- גאיו פינטו - המג'דרה הקוסטה ריקנית טבעוני ללא גלוטן:
לבשל שעועית שחורה:להשרות 250 גרם שעועית בובס מנומרת עם רבע כפית סודה לשתייה ל18 שעות לסנן,
לבשל עד רכות(ללא מלח)לקרר,
במהלך הבישול נוצר קצף יש לכפות(עם כף)אותו למנוע לכלוך הכריים,
להכין כוס אורז בסמטי,
לקרמל 5 בצלים:להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי כף פפריקה מעט כמון מעט אבקת אורגנו מעט צילי יבש גרוס כפית אבקת שום חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה,
לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף 2 פלפלים אדומים ו 2 פלפלים צהובים חתוכים לקוביות קטנות לאדות בתערובת 6 דקות,
להוסיף כוס ורבע מים לבשל על אש קטנה 8 דקות,
להוסיף את השעועית המבושלת לבשל בתערובת 6 דקות,
להוסיף את האורז לערבב לבשל על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.
(ניתן להגיש עם ובתוך טורטיה(טאקו)ואו בבוריטו)

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול