סלט אבוקדו ועשבי תיבול בתוספת גרגירי רימון טבעוני ללא גלוטן

סלט אבוקדו ועשבי תיבול בתוספת גרגירי רימון טבעוני ללא גלוטן:
לחתוך 2 אבוקדו גדולים בשלים(לא רכים מדי=אל דנטה)לקוביות של 1 ס״מ,
להכניס לקערת ערבוב להוסיף מיץ מלימון 1 לערבב(למניעת השחרה),
להוסיף 2 כפות עלי נענע קצוצים דקדק 3 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים דקדק 3 כפות עלי בצל ירוק צעירים(דקים)קצוצים דקדק גרידת לימון מלימון 1 מעט פלפל שחור גרוס מעט מלח הימלייה 2 כפות שמן זית לערבב,
להוסיף כוס וחצי גרעיני רימון לערבב ובתאבון.

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול