טבעות כרישה מצופות מטוגנות ופריכות טבעוני

טבעות כרישה מצופות מטוגנות ופריכות טבעוני:
לקחת כרישה גדולה לחתוך לטבעות בעובי 1 ס״מ,
לפרק לטבעות בודדות את הטבעות הגדולות(עד חצי העובי של הכרישה),
להכין את בלילת הציפוי:לערבב בקערה כוס קמח קוסמין מלא(אפשר רגיל)חצי שקית אבקת אפייה מעט מלח הימלייה ו3/4 כוס מים,
לערבב לבלילה לא דלילה מדי,
(אם סמיך להוסיף מעט מים אם דליל מעט קמח),
לחמם שמן חצי עמוק(גובה 1 ס״מ),
לטבול בבלילה ולהכניס לשמן החם,
לטגן עד הזהבה יפה(זה קורה מהר),
להעביר לנייר סופג ובתאבון.
(השאריות של הכרישה-הטבעות הקטנות ישמשו למתכונים נוספים)

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ