ביקורת פיצה האט - פרסקה

מוצאי השבת הוא הזמן המועדף עליי למשלוחים של טייק אוואי. יש מעין כבדות כזאת באוויר מתחילתו של שבוע חדש, כבדות שרק מנה מושחתת וחסרת מצפון יכולה להפיג, או לפחות לנסות. ואם כבר דיברנו על מנה מושחתת, חמה ומנחמת, אין כמו פיצה כדי לעשות לנו טוב על הלב, עם השילוש הקדוש של בצק, רוטב וגבינה איכותית. יצאנו לדרך.

 

הפעם, החלטתי לתת לחשקים שלי דרור והזמנתי את הפיצה החדשה של פיצה האט, פיצה פרסקה, מסניף פיצה האט בבת ים. פיצה פרסקה יש לומר היא תוצר של שיתוף הפעולה של הרשת עם השף גיא גמזו, מי שהמציא את הלחמניות המטוגנות הממולאות במק אנד צ'יז שכבשו את הרשת ואת הלבבות של כולנו. בלי יותר מדי דיבורים, הנתון הזה הספיק לי כדי להבין שאת הפיצה הזו אני חייבת לטעום. מנות מושחתות וטעימות זה הכי אני.

 

ההמתנה לפיצה החדשה והמסקרנת הייתה מורטת עצבים, אבל מה שהקל עליה במקצת זוהי הפלטפורמה הנהדרת של הרשת, שבכל רגע נתון מאפשרת לראות מה מצב הפיצה שלי ובאיזו תחנה היא נמצאת עכשיו: בהכנה, בתנור, באריזה או במשלוח, וכשהיא יצאה לדרך – לדעת עוד כמה דקות השליח ידפוק בדלת או יצלצל בפעמון. בשעה של רעב, אין ספק שהוודאות הזאת תורמת ומפחיתה את הסטרס, ושומרת עלינו שלא ננשנש בינתיים דברים אחרים.

 

ואז היא הגיעה. המשלוח היה מהיר יחסית למוצא"ש, שהוא יום הרעב הלאומי, והשליח היה סימפטי. ללא נחמדות מיוחדת מצדי, מיד חטפתי ממנו את המגש וסגרתי את הדלת. הסקרנות הרגה אותי. יפה כלבנה, ממש כמו כלה ביום חתונתה. עוד לפני שפתחנו את הקרטון ניתן היה להריח את ריח הגבינות והשום עולה באף. פיצה פרסקה, בדיוק כמו השם שלה, שמה על ראש שמחתה את גבינת הפרסקה – שילוב של גבינת שמנת-שום נימוחה עם כדור מוצרלה איכותית. בצק הפיצה של הפרסקה הוא בצק דק בדיוק כמו שאני אוהבת, ולמרות שהוא דק הוא מצליח לשאת עליו את הגבינות בצורה מושלמת מבלי להפוך לרכיכה. ותאמינו לי, לא חסכו עלינו בגבינות. כל ביס התפוצץ בפה.

 

אחד הדברים שאהבתי במיוחד, הוא שפיצה פרסקה ממש זורמת גם כשהיא קרה. חצי מגש נטרף ב-10 הדקות הראשונות, ואת המשולשים הנותרים אפשר היה לאכול גם שעתיים אחר כך. החלק הקרנצ'י בבצק נשאר כזה, והקרמיות של גבינת השמנת שמרה את הפיצה עסיסית וטעימה. פיצה פרסקה היא הפיצה האידיאלית למי שרעב לפיצה אבל מחפש את הקאץ', למי שטעם וריח של בצק וגבינות ושמנת מתערבב לו בראש.

 

אין ספק שהפיצות החדשות של רשת פיצה האט שואפות להוציא לאוויר את החשקים החבויים ביותר שלנו בני האדם, לפיצות מושחתות עם שילובים וטעמים שלא העזנו לספר לאף אחד. מבין הפיצות החדשות שטעמתי לאחרונה, פיצה פרסקה השאירה את החותם הטוב ביותר, והתחרות לא הייתה קלה. 

 

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה