דג סלמון טרי ברוטב עשיר עם עגבניות שרי פלפלים בצבעים זיתים ובטטה

דג סלמון טרי ברוטב עשיר עם עגבניות שרי פלפלים בצבעים זיתים ובטטה:
לקנות 8 חתיכות דג סלמון טרי של 200 גרם כל חתיכה,
לקחת 4 מיני בטטות לחתוך לקוביות קטנות לקרמל עם מעט שמן לסגירה(שלא יתפרקו בבישול),
באותו השמן לקרמל 3 בצלים סגולים,
להוסיף 10 שיני שום קצוצות דק לטגן בבצלים 3 דקות,
להוסיף 2 כפות פפריקה כף אבקת מרק פרווה חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף פלפל אדום ופלפל צהוב בקוביות קטנות לאדות 5 דקות,
להוסיף קופסת עגבניות שרי חתוכות לטבעות לאדות 5 דקות,
להוסיף את הבטטות 200 גרם זיתים ללא גרעין 200 גרם רסק עגבניות וכוס מים,
לבשל על אש קטנה 15 דקות,
להכניס את חתיכות הדג,
לבשל 20 דקות(בזמן הבישול לשפוך מהרוטב על הדגים)ובתאבון,
(יוצא מעדן חגיגי)

 

דג סלמון טרי ברוטב עשיר

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

 

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ