צלי תפוא ובצל מקורמל פיקנטי טבעוני ללא גלוטן

צלי תפוא ובצל מקורמל פיקנטי טבעוני ללא גלוטן:
לבשל 1 וחצי ק״ג תפו״א בקוביות קטנות בתוספת חצי כפית מלח הימלייה כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)וחצי כפית פלפל שחור גרוס עד רכות לסנן,
לקרמל 8 בצלים,
להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)2 כפות פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה שמינית כפית צילי יבש גרוס,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 3/4 כוס מים לבשל על אש קטנה 8 דקות,
להוסיף את תפו״א לבשל על אש קטנה שעה ובתאבון.

 

צלי תפוא ובצל מקורמל פיקנטי

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול