פסטה פארפלה (עניבות-פרפרים) ב 6 צבעים - טעמים ברוטב עגבניות פיקנטי בניחוח אורגנו

פסטה פארפלה(עניבות-פרפרים)ב 6 צבעים- טעמים ברוטב עגבניות פיקנטי בניחוח אורגנו:
להכין רוטב עגבניות בסיסי:
לקחת 6 ק״ג עגבניות תמר גדולות(5 ק״ג לאחר חיתוך וניקוי),
לחתוך טבעת ליד חיבור הגבעול לחתוך לחצי לחתוך את החלק הלבן הקשה לחתוך כל עגבנייה ל8 קוביות להכניס לקערה,
לטגן 8 בצלים,
להוסיף 75 גרם שום כתוש 5 כפות סוכר 3 כפות מלח הימלייה 2 כפות פלפל שחור גרוס 1 ק״ג רסק עגבניות,
לטגן לפתיחת טעמים 5 דקות,
להוסיף 1 ליטר מים להרתיח,
להוסיף 5 כפות פפריקה לערבב,
לטחון דקדק במעבד מזון(בארבעה סבבים)את העגבניות,
להוסיף לתערובת להרתיח,
להעביר לאש קטנה לבשל שעתיים לקרר,
להעביר לקופסאות אכסון של ליטר וחצי ליטר להקפיא ובתאבון.
להפשיר מתי שרוצים להוסיף תבלינים לפי המתכון המיועד(בזילקום ואו תימין ואו אורגנו ואו זעתר ומה שאוהבים),
(מתאים למאפים תבשילים סלטים מרקים פיצות ופסטות)
לקחת 1 ליטר רוטב להפשיר להוסיף רבע כפית צילי יבש גרוס וחצי כפית אבקת אורגנו יבשה לבשל 5 דקות על אש קטנה,
לבשל פסטה פארפלה(עניבות-פרפרים)ב5 צבעים- טעמים=תרד סלק כורכום דיו דיונון ופפריקה וטבעי,
להוסיף לרוטב לערבב על אש קטנה 4 דקות ובתאבון.

 

פסטה פארפלה ב 6 צבעים

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה