קשאלך (כוסמת) עם פסטה פנה ריגטה (צינורות) ובצל מקורמל טבעוני

קשאלך(כוסמת) עם פסטה פנה ריגטה(צינורות)ובצל מקורמל טבעוני:
לבשל 3/4 חבילת פסטה פנה ריגטה(צינורות) לסנן,
להכניס לסוטז כף שמן וכוס וחצי כוסמת קלוייה לטגן 3 דקות,
להוסיף 3 כוסות מים להרתיח להעביר לאש קטנה לבשל עד ספיגת כל המים,
להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס 4 בצלים מקורמלים מלח הימלייה לפי הטעם לערבב על אש קטנה 4 דקות,
להוסיף את הפסטה לערבב על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.

 

קשאלך עם פסטה פנה ריגטה ובצל מקורמל

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ