לאכול טוב זו פריבילגיה, ועל פריבילגיות לא משתלם לוותר. אם יש לכם הזדמנות לקנות את הבשר שאתם אוכלים אצל קצב עם חנות בשר מומלצת, הרי שזו סיבה לחגיגה. האיכות, הארומה, הטעם, הכול יהיה טוב יותר, ואתם תיהנו מהארוחה שלכם הרבה יותר.
בין אם אתם מבשלים לעצמכם בבית, עושים "על האש", או מארחים חברים או משפחה, בשר איכותי וטרי זו תמיד חגיגה אמיתית. כדי להביא את הארוחה לשיאים חדשים, צריך לדעת לרכוש את הבשר הנכון, וגם כיצד להכין אותו. כולם אוהבים בשר טוב, סטייקים, שיפודים, קבבים, המבורגרים, אבל האם אתם יודעים לבחור בשר? והאם אתם יודעים איך להכין אותו?
חנות בשר מומלצת באמת תציע לכם לא רק טריות, אלא גם מגוון מרתק והזדמנות לחקור לתוך עולם הבשרים, להכיר טעמים, תבשילים, וחלקים שונים בבקר, ובכלל.
רק כמה דוגמאות לבשרים שמחכים לכם בקצביה רצינית:
חנות בשר מומלצת באמת היא כזו שנותנת לכם לא רק בשרים איכותיים, אלא גם השראה. דברו עם כל חובב בשר אמיתי, והוא כבר ישמח לחלוק אתכם את הטריקים שלו, את הדרכים שלו, איך הוא מוציא את המיטב מהבשר שהוא רוכש. דוגמא לכך היא באינספור מתכוני ההמבורגרים הביתיים שיש שם בחוץ, להשראה.
המתכון הבסיסי ביותר אשר מסביר איך להכין המבורגר ביתי באמת קל להבנה והכנה, ומשם אתם יכולים לקחת את זה לכל מיני כיוונים. רכשו בשר טחון שמן וטעים כגון צוואר או צלעות, או אפילו שפונדרה שמנמנה, ולערבב עם שומן ביחס של 2 יחידות שומן ליחידת בשר. מעסים היטב לכדי עיסה יציבה, ובזה זה נגמר. תבלינים, תוספות, וכיו"ב – כיד הדמיון הטובה.