פסטה פוזילי (ביסלי) מקמח מלא ברוטב עגבניות לפיצה ופסטה מרוטב בסיסי משודרג טבעוני

פסטה פוזילי(ביסלי)מקמח מלא ברוטב עגבניות לפיצה ופסטה מרוטב בסיסי משודרג טבעוני:
להכין רוטב עגבניות בסיסי משודרג:
לקרמל 6 בצלים גדולים,
להוסיף שיני שום מ 2 ראשי שום קצוצות דק לטגן בתערובת 5 דקות,
להוסיף 6 פלפלים אדומים מרוסקים במעבד מזון לאדות בבצלים עד ריכוך כ 8 דקות,
להוסיף 6 כפות פפריקה 2 כפות פלפל שחור גרוס 3 כפות מלח הימלייה 3 כפות סוכר לטגן לפתיחת טעמים 5 דקות,
לקחת 50 עגבניות בינוניות(7 ק״ג)להוציא את החיבור לגבעול,
לחתוך לקוביות גדולות להכניס למעבד מזון לקצוץ דק בפולסים,
להכניס את העגבניות המרוסקות להרתיח לבשל על אש קטנה שעתיים,
להוסיף 300 ג״ר רסק עגבניות לבשל חצי שעה.
להוסיף חבילת עלי בזילקום רק העלים קצוצים ו 4 כפות עלי תימין טריים,
לבשל חצי שעה לטחון בבלנדר מוט,
ניתן להקפאה לחלק לקופסאות של חצי ק״ג ובתאבון.
(ניתן להקטין כמויות ביחס שווה)

פסטה פוזילי מקמח מלא ברוטב עגבניות לפיצה ופסטה

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

 

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול