תערובת פריקה וגבינות למילוי ולנשנוש

תערובת פריקה וגבינות למילוי ולנשנוש:
לבשל 3/4 כוס פריקה עד רכות לסנן(לשטוף טוב מלכלוך לפני הבישול),
להעביר לקערת ערבוב,
להוסיף 100 גרם קוטז 10 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% בקוביות של חצי ס״מ 2 כפות עלי נענע קצוצים דקדק ורבע כפית פלפל שחור גרוס,
לערבב לתערובת אחידה לתת לנוח שעתיים במקרר לספיגת טעמים ובתאבון.
(התערובת מספיקה ל 30 עלי גפן ו 30 פלפלונים)
(מתאים כסלט קר וכמילוי לעלי גפן ומיני פלפלונים)

תערובת פריקה וגבינות למילוי ולנשנוש

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר