צלפים כבושים מליקוט עצמי טבעוני ללא גלוטן

צלפים כבושים מליקוט עצמי טבעוני ללא גלוטן:
לצאת לטבע ללקט צלפים(ניצנים קטנים שטרם נפתחו ופירות קטנים הניצנים גדלים כלפי מעלה על הענף הפירות כלפי מטה מהענף זהירות מהקוצים)(אני לקטטי באזור מודיעין),
לקחת את הצלפים לשטוף,
להשרות במים עם מעל מלח שלושה ימים להוצאת מרירות החלפת המים פעמיים ביום יש להניח על הצלפים משקולת(צלחת)שלא יצופו,
להכין משרה:ביחס של כוס חומץ כוס מים כף מלח לערבב,
לעקר צנצנת ואו צנצנות ע״י מעבר מים רותחים בכל הצנצנת לשפוך,
להניח בתחתית 4 פלפל אנגלי ו 3 עלי דפנה,
למלא את הצלפים להניח מעל 4 פלפל אנגלי ו 3 עלי דפנה,
למלא את המשרה לסגור את המכסה,
להניח בשמש הביתית 5 ימים למקרר ובתאבון.
(מתאים לסלטים מאפים ותבשילים)

צלפים כבושים

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ