פולי סויה עם בצל מקורמל משודרגים טבעוני ללא גלוטן

פולי סויה עם בצל מקורמל משודרגים טבעוני ללא גלוטן:
להשרות כוס פולי סויה יבשים בקערה עם מים וחצי כפית סודה לשתייה ל12 שעות,
לסנן ולבשל עם מים חדשים(ללא מלח)עד רכות(בזמן הבישול נוצר קצף יש לכפות אותו(עם כף)כדאי להשאיר את הכריים נקיים)לסנן,
לקרמל 5 בצלים,
להוסיף כף שטוחה אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים)(יצור עצמי)כף שטוחה מלח ארבעת הבצלים חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי),
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף את פולי הסויה המבושלים לטגן בתערובת 5 דקות,
להוסיף 3/4 כוס מים לבשל על אש קטנה 8 דקות ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר