קלחי תירס במנות אישיות מטוגנות ברוטב חמאה שום וצילי מתוק

קלחי תירס במנות אישיות מטוגנות ברוטב חמאה שום וצילי מתוק ללג בעומר ויום העצמאות:
לקחת חבילת קלחי תירס מתוקים(5 י״ח)לנקות מעלים ושערות,
לחתוך כל קלח לשלושה חלקים,
להרתיח מים בסיר גדול(ללא מלח),
להכניס את חתיכות הקלחים להרתיח שנית,
לבשל מהתחלת הרתיחה השניה 5 דקות לסנן,
להכניס לסוטג 50 ג״ר חמאה 2 שיני שום כתושות וכוס רוטב צילי מתוק,
להמיס להביא לרתיחה,
להכניס את חלקי הקלחים המבושלים לטגן מכל הצדדים,
מלח לפי הטעם ובתאבון.

קלחי תירס במנות אישיות

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ