חומוס אסלי לניגוב עם מלח ארבעת הבצלים טבעוני ללא גלוטן

חומוס אסלי לניגוב עם מלח ארבעת הבצלים טבעוני ללא גלוטן:
להשרות ל 18 שעות חומוס עם כפית סודה לשתייה להחליף מים לבשל עד רכות(עד רכות שגרגיר חומוס נמעך בין שתי אצבעות בקלות),
(לכל 250 ג״ר חומוס יבש בצל קטן ו4 שיני שום להוסיף לבישול),
(מכל 250 ג״ר לפני בישול והשרייה יוצאים 500 ג״ר),
(ניתן להקפאה לשימוש עתידי להכניס לכל קופסה במקפיא 500 ג״ר גרגירים בצל ו 4 שיני שום ושתי כוסות ממי הבישול)
לממרח:להכניס למעבד מזון ואו בלנדר חזק את גרגירי החומוס הבצל השומים וכוס ממי הבישול(להשאיר כוס גרגירים לקישוט),
לטחון למשחה חלקה ואו מעט גרגירית להעביר לקערת ערבוב,
להוסיף כף וחצי מלח ארבעת הבצלים רבע כפית כמון 6 כפות מיץ לימון לערבב לתערובת אחידה,
להוסיף כוס וחצי טחינה גולמית לערבב למשחה חלקה(אם סמיך להוסיף מעט ממי הבישול אם דליל להוסיף מעט טחינה גולמית),
יש לקחת בחשבון לגבי הדלילות שחומוס במקרר קצת מתקשה,
להגיש עם גרגירים מעט מלח ארבעת הבצלים ושמן זית ובתאבון.

מתכון חומוס אסלי

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ