שורשי פטרוזיליה עם בצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן

שורשי פטרוזיליה עם בצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
להכין שורשי פטרוזיליה מבושלים:
לקחת 4 שורשי פטרוזיליה גדולים(כ600 ג״ר אחרי קילוף)לקלף,
לחתוך לרבעי טבעות בעובי 2 מ״מ,
להכניס לסיר כפית אבקת שום חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית תימין יבש טחון כף וחצי מלח ארבעת הבצלים (מתכון אצלי בבלוג),
להוסיף את השורשים החתוכים ו2 ליטר מים לבשל עד רכות לסנן,
להכניס לסוטז עם 5 בצלים מקורמלים לאדות בבצלים 6 דקות להוסיף מלח הימלייה לפי הטעם ובתאבון.
(תוספת מושלמת מעט מתקתקה בזכות שורשי הפטרוזיליה ובעל ארומה עדינה של מלח ארבעת הבצלים)

שורשי פטרוזיליה עם בצל מקורמל

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר