אבקת יבוש עלי וגבעולי סלרי לאבקת סלרי המלח של הטבע במכונת יבוש טבעוני ללא גלוטן

יבוש עלי וגבעולי סלרי לאבקת סלרי המלח של הטבע במכונת יבוש טבעוני וטבעי ללא גלוטן:
לקחת את העלים ובגבעולים מ 3 שורשי הסלרי(ואו 3 סלרי אמרקאי כולל העלים)לשטוף מחול ליבש לקצוץ ל1 ס״מ אורך,
להכניס למכונת יבוש ביתית לפזר בכל המגשים להפעיל על 70 מעלות לכמה שעות עד שיבש(אפשר בתנור על 70 מעלות טורבו לכמה שעות ואו בשמש הביתית לוקח כמה ימים),
לטחון לאבקה ובתאבון.
(מתאים לתיבול מרקים פסטות תבשילים מאפים וסלטים משמש כמלח טבעי)(אכסון בפריזר לתקופות ארוכות)

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה