ניקוי אבן בלחץ מים הוא שירות הכרחי בחברת הניהול שלכם

ניקוי בלחץ מים

קרדיט תמונה  : pexels.com

 

באילו מקרים נרצה לברר על ניקוי אבן בלחץ מים? במקרים בהם נרצה להסיר לכלוכים מורכבים במהירות וביעילות. בין אם מדובר באבנים שאנשים עוברים עליהן (או על פניהן) באופן קבוע ובין אם רכבים. בין אם צומחים ביניהן עשבים ובין אם פשוט יש כתמים או מסטיקים שהגיע זמנם להתנקות.

מה זה ניקוי אבן בלחץ מים?

שאלת השאלות היא מה זה ניקוי בלחץ מים גבוה. וזו שאלה מאוד רלוונטית לנושא. כפי שהסברנו קמעא בפסקת הפתיח, מדובר בדרך ברורה לנקות כתמים מורכבים. במיוחד אם מדובר במשטחים גדולים שספגו לכלוכים לאורך טווח זמן מסוים. ניתן להשתמש בטכניקת ניקוי אבן בלחץ מים כאשר ישנם כתמים שרוצים לפורר ולנקות. בין אם מדובר בכתמים שמקורים באבק, בבוץ, בשמן או בכתמים שמקורם במסטיקים, צמחייה או אלמנטים ביולוגיים שונים.

איך ניקוי אבן בלחץ מים  עובד?

כעת כשאנחנו מבינים קצת באיזו טכניקה מדובר ומהי מטרתה, נוכל לשאול, ובצדק, איך למעשה היא עובדת. במילים פשוטות, ניתן לעשות שימוש במכונות שטיפה בלחץ. שכן, מדובר בציוד שיכול להפיק הרבה עוצמה כדרך זרם של לחץ מים ישיר על המשטח. יש שיגידו שהזרם עצמו כבד למדי. ויש בכך היגיון. שכן, זרם מהיר ישיר ורב עוצמה יכול להגיע עם הרבה כוח דחיפה. כך שמי שעומד מצידו השני יכול לחוות את המסה "הנדחפת" שבכוח הזרם. עקרונית, מטרתו של ניקוי אבן בלחץ מים היא להשתמש בלחץ כדי להסיר כל שארית לכלוך ממשטח.

 

ניתן לייצר את אותו לחץ כביר של זרם מים ישיר דרך דחיסה. כלומר, דוחסם כמות מים דרך פיה צרה. אין זה משנה במיוחד אם המים קרים או חמים. ובלבד שזה יתאים לסוג הניקוי. עצם הדחיסה דרך הפיה הצרה מאפשרת יצירתו של זרם מים דחוס וישיר. כך שנוצרת הרבה אנרגיה קינטית, אותה ניתן להפנות לעבר הלכלוך. יש שישוו את הפעולה הזאת לניקוי הלכלוך באמצעים פיזיים של ממש. כמו הופעלו על הלכלוך כלי עבודה.

האם יש סיכון במסגרת ניקוי אבן בלחץ מים?

כעת כשלמדנו, שטכניקת הניקוי המצוינת לעיל עושה שימוש באנרגיה קינטית, ישנה שאלה נוספת. האם יש סיכון בהפניית אנרגיה שכזאת לעבר משטחי אבן? ובכן, זה מאוד תלוי את מי שואלים. יש לתשובה כמה סייגים. כדי לוודא שלא יהיה סיכון במסגרת  ניקוי בלחץ מים, יש שימליצו על בחירה נכונה. כלומר, בחירה נכונה של חברת ניקיון – שיש לה גם התמחות בתחום השטיפה הזאת. וזאת למעשה יכולה להיות דרך יעילה למניעת נזקים תוך כדי ניקוי.

 

במסגרת תהליך השטיפה, יש להימנע מלהסיר את שכבת הפטינה או את חומר האיטום שמעל לאבנים עצמן. תהליך שטיפה אשר לא לוקח זאת בחשבון יכול לפתוח נקבוביות בשטח האבן. פתיחת הנקבוביות יכולה לאפשר למים לחלחל לאבן. על כן, מלכתחילה, הבקשה היא לשטוף בחכמה. אם צבע האבן משתנה לאחר השטיפה, אין זה בהכרח אומר שהתרחשה טעות. שכן זה יכול לקרות גם לאחר שטיפה רגילה עם חומרים כימיים.

עם מי עוד ניתן לדבר על ניקוי אבן בלחץ מים?

על כן, לסיום, נרצה להזמין את הלקוח להזמין חברה מקצועית שתדע לבצע ניקוי אבן בלחץ גבוה. וזאת גם כדי לאפשר ניקיון מוצלח לאבן עצמה, וגם להימנע מלפגוע בה במהלך התהליך. חברת ניקוי מקצועית תדע את הדגשים השונים ועל מה להקפיד.

ניתן ליצור קשר עם אלה אחזקות כדי לשמוע פרטים נוספים על תהליך זה. כמו גם דגשים מקצועיים אחרים שיש לוודאם.

 

רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול