בטטה בגוליאנים ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן

בטטה בגוליאנים ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לחתוך 3 מיני בטטות למקלונים(גוליאנים)ואו בפומפייה גסה,
לקרמל 4 בצלים,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים)(יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה מעט צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי)
לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף את הבטטות המגורדות לאדות בבצלים 5 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 10 דקות ובתאבון.

בטטה בגוליאנים ובצל מקורמל

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

 

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ