דלעת יפנית ממולאת בבורגול בצל מקורמל גרעיני חמנייה וצנוברים טבעונית

דלעת יפנית ממולאת בבורגול בצל מקורמל גרעיני חמנייה וצנוברים טבעונית:
להכין את המילוי:לקחת כוס בורגול להכניס לקערה להוסיף כפית אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים)(יצור עצמי)חצי כפית מלח הימלייה,
להוסיף כוס וחצי מים רותחים לערבב לכסות עם צלחת ל15 דקות,
להוסיף 2 בצלים מקורמלים 2 כפות סילן חצי כוס צנוברים קלויים חצי כוס גרעיני חמנייה קלויים לערבב.
לקחת דלעת יפנית בקוטר 20 ס״מ,
לחתוך 1 ס״מ מהראש לנקות עם כף פרזיאן את הגרעינים,
למרוח עם מעט שמן זית את פנים הדלעת והחלק החתוך למעלה,
לפזר מעל ובפנים מעט תימין יבש,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד רכות,
למלא את מילוי הבורגול להחזיר לתנור ל15 דקות ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה