נודלס עם נתחי סלמון ברוטב סויה ג'ינג'ר וירקות מוקפצים

סלמון ברוטב וירקותמנה מהירה להכנה וטעימה מאוד

 

מצרכים:

חצי קילו נתחי דג סלמון טרי

1 כף שמן שומשום

70 מ"ל רוטב סויה - קצת יותר מרבע כוס

מעט ג'נג'ר טחון - הוסיפו לפי הטעם - אבל לא יותר מחצי כפית

2 שיני שום כתושות

 

2 כפות שמן

רבע כוס רוטב צ'ילי מתוק

רבע כוס מים

300 גרם נודלס מבושלים לפי הוראות היצרן

 

ברוקולי חתוך גס

עגבניות שרי חתוכות לחצי

מעט שמן זית

בצל ירוק קצוץ - לא חובה

 

 

אופן ההכנה:

ערבבו היטב בקערה גדולה סויה, ג'ינג'ר, שמן שומשום ושום כתוש

הוסיפו את נתחי הסלמון והשאירו 10 דקות לספיגת טעמים

 

במחבת גדולה הוסיפו את השמן והברוקולי ובשלו תוך כדי ערבוב מתמיד על אש גבוהה כ 2-3 דקות שיתרכך ושימו בצד בקערה

הוסיפו למחבת את הסלמון וחומרי המשרה והמשיכו בישול תוך כדי ערבוב כ 3-4 דקות

הוסיפו את הרוטב צ'ילי מתוק והמים, המשיכו להקפיץ במחבת עוד כ 4 דקות לאיחוד הטעמים

הסירו מהאש ושימו בצד בקערה

 

במחבת נפרדת צלו מעט את עגבניות השרי עם מעט שמן זית

 

לפני ההגשה הרכיבו את המנה

בכל צלחת שימו איטריות, סלמון ברוטב, ברוקולי, עגבניות שרי ובצל ירוק

בתיאבון

 

למתכונים נוספים לחצו כאן >>>

 

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ