בצל וגבעולי סלרי מקורמלים לתיבול מאפים ותבשילים טבעוני ללא גלוטן

בצל וגבעולי סלרי מקורמלים לתיבול מאפים ותבשילים טבעוני ללא גלוטן:
לחתוך דקדקדק 2 כוסות גבעולי סלרי ו3 בצלים גדולים,
לקרמל במחבת עם מעט שמן להתחיל עם שמן קר ושהתחתית מתקרמלת להוסיף מעט מים וכך לחזור עד קרמול יפה ובתאבון.
(מתאים לתיבול ותוספת לתבשילים תפו״א פסטות מאפים ומרקים)

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

 

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ