לקט ירקות שורש ופטריות מיובשים לתיבול מרקים תבשילים ומאפים טבעוני ללא גלוטן

לקט ירקות שורש ופטריות מיובשים לתיבול מרקים תבשילים ומאפים טבעוני ללא גלוטן:
היבוש נעשה בשמש הביתית ו/או בתנור על 70 מעלות טורבו חייבים לערבב מדי פעם ו/או במכשיר יבוש(עדיף כל ירק בנפרד כי יש זמני יבוש שונים),
ליבש 5 גזרים בטבעות דקות(2 מ״מ),
ליבש 5 שורשי פטרוזיליה בחצאי טבעות דקות(2 מ״מ),
ליבש 3 שורשי סלרי ברבעי טבעות דקות(2 מ״מ),
ליבש 4 בטטות קטנות ברבעי טבעות דקות(4 מ״מ),
ליבש 4 תפו״א קטנים ברבעי טבעות דקות(4 מ״מ),
ליבש 1+1 חבילות פטריות שמפניון ופורטבלו בחצאי טבעות דקות(2 מ״מ),
ליבש 1 ראש שום בפרוסות דקות(2 מ״מ),
ליבש 2+2 בצלים בינוניים סגול ולבן ברבעי טבעות דקות(4 מ״מ),
ליבש 2 כרישות החלק הלבן בטבעות דקות(2 מ״מ),
ללקט לקחת 40 ג״ר פטריות 75 ג״ר בטטה 30 ג״ר בצל לבן 50 ג״ר בצל סגול 50 ג״ר גזר 30 ג״ר כרישה 30 ג״ר ראש סלרי 15 ג״ר שום 30 ג״ר שורש פטרוזיליה 100 ג״ר תפו״א הכל מיובש וטבעי,
לאכסן בפריזר/במקרר תופס פחות מקום חוסך ריצה לקניות ושהירקות יקרים,
חוסך מקום בטיולי שטח לבשל עם מים תבלינים והתבשיל מוכן,
בתערובת אין מלח,אין חומרים משמרים ומוספים הכל טבעי ובתאבון.
(מתאים לתיבול והעשרה של מרקים תבשילים ומאפים)

לקט ירקות שורש ופטריות מיובשים

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ