כלי מטבח שכל מטבח צריך

כל מטבח צריך מגוון כלים. התבניות בגודל הנכון הן קריטיות לאפייה, כולל פיצה, לחם, פסטה וסוגי אפייה אחרים. לבישול יש גם שלושה סוגי סכינים: סכין שף, סכין משוננת וסכין חיתוך. בישול מהיר קל יותר כשיש לך את הכלים הנכונים. אין מכשירי חשמל מפוארים במטבח אם אין לך אותם. כדאי לקנות רק את מה שנחוץ לחלוטין.

כפות עץ

כף עץ היא הכלי הטוב ביותר למטבח. עם זאת, אם אין לך אחד, אחד מפלסטיק יספיק. אולי יש לך כף עץ, אבל כדאי להשקיע בכפית נירוסטה בעיצוב ארגונומי. למרית גומי יש קצוות רכים שעוזרים לך לחתוך מזון מבלי לגרום לבלגן. כף עץ יכולה לשמש גם כמחסנית או מגש הגשה. הוא משמש כמחזיק סירים, מגבת ייבוש ומטלית ניקוי. המסננת OXO היא יציבה.

 

כף עץ היא מרכיב יסוד במטבח. אתה יכול להשתמש בו לערבל רטבים, לבדיקת המרק שלך ולהכנת הריזוטו הקרמי ביותר. לחובב אמיתי עשוי להיות תריסר כפות עץ או יותר. לקנג'י, הבעלים של מטבח Le Creuset עטור פרסים, יש כף עץ שמושלמת לגירודת חמדה מסירים ולהיכנס לפינות הסירים.

מסננות

מסננת היא כלי חיוני למטבח. מסננת עוזרת לשמור על ניקיון הפירות והירקות, והיא גם מחדדת את הסכינים שלך. כמו כן, קרש חיתוך שומר על טריות התוצרת שלך. מטרפה זהה. מטרפה מאפשרת לערבב מרכיבים ולהקציף אותם, והיא אידיאלית להכנת רוטב, בלילת פנקייק ומנות אחרות. מיקסר הוא כלי חיוני בכל מטבח.

 

מסננת חיונית לשטיפת פירות וירקות. זה היגייני, ויש לו ידיות רכות למזיגה קלה. קרש חיתוך חיוני לחיתוך פירות וירקות. זה עוזר לשמור על חדות סכינים ומאפשר חיתוך מדויק. מסננת שימושית גם להכנת דגים ובשר. יש צורך בכפפת תנור לצלייה ולבישול, בעוד מחבת משמשת לאפייה.

 

מנדולינה צרפתית היא כלי חיוני למטבח. מכשירי הנירוסטה הללו עולים עד $400 ולעתים קרובות יש להם כמה להבים לחיתוך, חיתוך וירקות ג'וליאן. להחזיק מנדולינה צרפתית היא השקעה במטבח שלך. זה ישרת אותך היטב במשך שנים רבות, ולעולם לא תצטרך לקנות עוד אחד. ניתן למצוא אחד נהדר במכולת חסכונית או באיביי.

 

כף עץ היא כלי מטבח שלא יסולא בפז שיהיה החבר הכי טוב שלך במטבח. ניתן להשתמש בכף עץ כדי לערבב רוטב, לטעום מרק, ואפילו להכנת הריזוטו הקרמי ביותר. לאוהבים יש אולי תריסר סוגים או יותר של כלי עץ. בין החשובים שבהם ניתן למצוא את כפיות המתכת Le Creuset לגירוד מלקחיים עם קצה גומי להעברת מרכיבים חמים מהמחבת.

 

מסננות הן כלי מטבח חיוניים מסיבות רבות. זה חיוני לשטיפת ירקות ופירות. מסננת יציבה ובעלת ידיות רכות. מטרפה היא גם שם נרדף ל"מטרפה". חשוב לערבוב בלילת פנקייק, ערבוב רוטב, והקצפה. אם אין לך עדיין אחד, קנה אחד טוב.

מרית גומי

מרית גומי יכולה לשמש ככלי היגייני. זה יכול לשמש להסרת חתיכות וחתיכות מסיר או קערה. מרית מתכת אידיאלית לגירוד והיפוך ביצים. מרית פלסטיק היא חלופה מצוינת למרית מתכת. סיר חיוני לכמויות גדולות של בישול. אם אתה רוצה לבשל בכמות גדולה, אתה צריך להשקיע בסיר נירוסטה או נחושת.

 

מנדולינה יכולה לשמש ככלי רב תכליתי. ניתן להשתמש בו כדי לחתוך עשבי תיבול או מזונות אחרים. למרות שזה לא נועד להחליף סכין, זה יכול לשמש ככלי מהירות. מחבת ברזל יצוק היא התכליתית ביותר מכל כלי הבישול. הוא שומר על טמפרטורות גבוהות ומפזר את החום באופן שווה בכל המחבת. המחבת המושלמת תוסיף מימד ייחודי לבישול שלך.

 

מאמר נכתב בשיתוף Home & Kitchen

 

 

המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה